Coinmotion asiakastilaisuus – Kryptovaluutat sijoituskohteina

Järjestämme asiakkaillemme kryptovaluuttoihin sijoittamista käsittelevän maksuttoman iltatilaisuuden Helsingin Apollossa keskiviikkona 9.10.2019. Tilaisuudessa kuullaan esityksiä alan asiantuntijoilta liittyen muun muassa sijoittamiseen, markkinatilanteen analysointiin ja verotukseen. 

Paikka ja aikataulutiedot

Tapahtumapaikkana toimii ravintola Apollo osoitteessa Mannerheimintie 16.

Alustava aikataulu ja ohjelma:

17.00. Ovet aukeaa, kahvitarjoilu, pientä syötävää
18.00. Heidi Hurskainen – Coinmotionin kuulumiset ja kehitysnäkymät
18.30. Timo Oinonen – Kryptovaluuttamarkkinan tilannekatsaus
19.00. Virkistystauko
20.00. Henry Brade – Bitcoin tulevaisuuden valuutta
20.45. Miika Härkönen – Kryptovaluuttasijoittajan verosuunnittelu
22.00. Tilaisuus päättyy

Tapahtuma on maksuton ja mukaan pääsee 400 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Oman paikkasi saat varattua ilmoittautumalla alla olevasta napista. Ilmoittaudu pian, niin mahdut varmasti mukaan!

Tilaisuuden esiintyjät

Henry Brade

Henry Brade

Prasoksen perustaja, hallituksen puheenjohtaja

Henry Brade on yksi Suomen tunnetuimmista bitcoin-asiantuntijoista. Hän on perustanut Prasos Oy:n ja toimi yhtiön toimitusjohtajana ensimmäisen seitsemän toimintavuoden ajan. Henry käsittelee esityksessään kryptovaluuttamarkkinan historiaa ja tulevaisuudennäkymiä. 

Miika Härkönen

Miika Härkönen

Veroasiantuntija

Miika Härkönen on kryptovaluuttojen verotukseen erikoistunut lakimies. Hän on toiminut edustajana kryptovaluuttojen verotusta koskevissa muutoshakemuksissa ja ollut osaltaan vaikuttamassa niiden verotuskohteluun tulleisiin parannuksiin. Esityksessään Härkönen keskittyy kryptovaluutoilla kaupankäynnin suunnitteluun verotuksen huomioiden. 

Heidi Hurskainen

Heidi Hurskainen

Prasos Oy:n toimitusjohtaja

Heidi on toiminut Prasoksen toimitusjohtajana alkuvuodesta 2019 toimittuaan ensin yrityksessä vuosia kaupallisena johtajana. Hänellä on pitkä kokemus toiminnasta pankkimaailmassa Espanjassa sekä erilaisissa fintech-alan tehtävissä. Heidi kertoo esityksessään Coinmotionin tulevaisuuden suunnitelmista.

Timo Oinonen

Timo Oinonen

DC-research, kryptovaluutta-analyytikko

Timo Oinosella on yli viiden vuoden kokemus bitcoinin parissa. Hän tuottaa yhteistyössä Prasoksen kanssa kvartaaleittain julkaistuja kryptovaluuttojen markkinakatsauksia ja konsultoi yrityksiä lohkoketjun ja kryptovaluuttojen hyödyntämisessä. Esityksessään Timo kertoo kryptovaluuttamarkkinan kansainvälisestä kehityksestä.