Coinmotionille myönnettiin Avainlippu-tunnustus: Hyväksyntä vahvistaa suomalaisen kryptopalvelun asemaa

••••••••••

Coinmotion on saanut Avainlippu-hyväksynnän, joka vahvistaa asemaamme luotettavana suomalaisena toimijana kryptomarkkinoilla. Tässä tekstissä avaamme, mitä Avainlippu tarkoittaa ja miten se näkyy meidän toiminnassamme.

Avainlipun tarina: Suomalaisen työn ja laadun symboli

Avainlippu ei ole mikä tahansa merkki suomalaisessa yritysmaailmassa. Tämä tuttu sinivalkoinen symboli on ollut olemassa vuodesta 1965. Se syntyi aikana, jolloin Suomi koki merkittäviä muutoksia ja kansainvälistyminen alkoi näkyä markkinoilla.

Avainlippu on enemmän kuin pelkkä logo – se on lupaus siitä, että tuote tai palvelu on valmistettu Suomessa.

Avainlippu-hyväksynnän tiukat kriteerit

Moni saattaa ajatella, että Avainlipun saaminen on helppoa. Totuus on kuitenkin toinen. Suomalaisen työn liitto, joka myöntää Avainlipun, arvioi hakijoita erittäin tarkasti.

Yrityksen tulee täyttää seuraavat keskeiset kriteerit:

  1. Tuotteen tai palvelun on oltava valmistettu Suomessa. Pelkkä suomalainen idea ei riitä – työn on tapahduttava Suomessa.
  2. Kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 %, mikä tarkoittaa, että vähintään puolet kustannuksista syntyy Suomessa.
  3. Yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistuspohja.
  4. Yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa.

Olemme Coinmotionilla erityisen ylpeitä siitä, että olemme onnistuneet ylittämään tämän riman.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä

Coinmotionin matka Avainlippu-hyväksyntään: Suomalaista sisua kryptomaailmassa

Miten kryptovaluuttayritys päätyy saamaan Avainlipun?

Coinmotion ei ole uusi toimija kryptomaailmassa. Olemme olleet mukana kryptovaluutta-alan keskiössä jo vuodesta 2012 lähtien. Vaikka kryptovaluutat ovat globaali ilmiö, olemme alusta asti halunneet pitää juuremme tiukasti suomalaisessa maaperässä.

Coinmotion on yksi Euroopan ja koko maailman ensimmäisiä kryptovaluuttapalveluiden tarjoajia. Suomen Finanssivalvonta rekisteröi Coinmotionin viralliseksi virtuaalivaluuttojen välittäjäksi vuonna 2019.

Perustajamme ovat suomalaisia, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme pystyneet luomaan työpaikkoja ja osaamista tänne Suomeen alalla, joka usein mielletään hyvin kansainväliseksi.

Opi lisää: Miksi valita juuri Coinmotion?

Kotimaisuusasteen saavuttaminen

Pelkkä suomalainen tausta ei kuitenkaan riitä Avainlipun saamiseen. Meidän piti todistaa, että vähintään puolet toiminnastamme on aidosti suomalaista. Olemme panostaneet voimakkaasti suomalaiseen osaamiseen. Valtaosa työntekijöistämme on suomalaisia, ja teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa.

Opi lisää Coinmotionista:

Luotettavuuden ja laadun tae

Avainlippu osoittaa asiakkaillemme sitoutumisemme korkeaan laatuun ja luotettavuuteen. Kryptomarkkinoilla, joilla valitettavasti toimii myös epärehellisiä tahoja, tämä on erityisen tärkeää.

Voit ajatella Avainlippua kuin turvatyynynä autossa. Se ei ehkä ole se ensisijainen syy, miksi valitsette juuri tietyn palvelun, mutta sen olemassaolo antaa teille mielenrauhan tietäessänne, että turvallisuutenne on otettu huomioon.

Paikallisen asiakaspalvelun merkitys

Yksi Avainlippu-hyväksynnän parhaista puolista on se, että se takaa paikallisen palvelun. Kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme, saat puhua suomalaisen asiantuntijan kanssa, joka ymmärtää sekä kryptovaluutat että suomalaisen toimintaympäristön.

Asiakaspalvelumme suomen kielellä on toimintamme keskiössä. Tarjoamme sinulle henkilökohtaista tukea aina, kun tarvitset apua. Voit odottaa nopeita vastauksia, asiantuntevaa neuvontaa ja apua kaikkiin kryptovaluuttoihin ja sijoittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Asiakaspalvelumme asiantuntijat ovat täällä auttaakseen

Usein kysytyt kysymykset

Miksi Avainlippu on tärkeä Coinmotionille?


Avainlippu vahvistaa Coinmotionin asemaa luotettavana suomalaisena toimijana kryptomarkkinoilla sekä viestii sitoutumisestamme laatuun ja luotettavuuteen.

Miten Avainlippu näkyy Coinmotionin toiminnassa?


Avainlippu takaa, että Coinmotionin palvelut ovat suomalaisia ja että asiakaspalvelumme tarjotaan paikallisella asiantuntemuksella.

Mitä hyötyä Avainlippu tuo asiakkaille?


Avainlippu tuo asiakkaillemme mielenrauhaa, sillä se viestii turvallisuudesta ja luotettavuudesta kryptomarkkinoilla.

Jaa artikkeli:

Subscribe
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
vanhin
uusin eniten äänestetty
Inline Feedbacks
View all comments

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp